Activiteiten

Streetdance School Marieke

Sport- en dansschool SDM verzorgt bij Sportcentrum Reflex de kidsdance en streetdance/hiphop lessen. De kinderen leren spelenderwijs en onder professionele begeleiding omgaan met dansen op eigentijdse muziek.

Streetdance/Hiphop is een populaire dansvorm op hedendaagse muziek dat bestaat uit verschillende interpretaties vanuit diverse dansstijlen. In de choreo’s vind je verschillende elementen terug van house, afrodance, vogue, waacking, dancehall, old skool, hiphop/lyrical, streetdance, feminine/hiphop. Als je van dansen houdt is streetdance/hiphop iets voor jou!

Er zijn lessen mogelijk in diverse leeftijdsgroepen vanaf 4 tot 17 jaar. Wanneer je danst bij een van de groepen van SDM biedt zij jou de gelegenheid om twee keer per jaar deel te nemen aan een groots optreden:

Ieder jaar vindt er omstreeks februari de door SDM georganiseerde wedstrijd in Sportcentrum Leek plaats. Afgelopen februari deden ruim 1000 deelnemers uit de Noordelijke provincies mee aan deze wedstrijd en waren er ruim 2.500 toeschouwers op dit spektakel afgekomen.

Als afsluiting van het seizoen (voor de zomervakantie) vindt er ieder jaar een grote eindshow (middag & avondshow) in het theater plaats, uitgevoerd door alle dansteams van SDM, waar altijd zo’n 1500 mensen aan publiek op af komen. Dit is hét moment waar alle groepen erg naar uitkijken! Vaak staan er meerdere thema’s centraal. Overigens zijn er gedurende het seizoen vaak demo’s en wedstrijden (talentontwikkeling) waar de dansers aan mee kunnen doen.

Kortom, een levendige en veelzijdige dansschool met als motto: “ veel bewegen, veel plezier hebben en natuurlijk veel leren!”

Alle correspondentie, aanmeldingen, afmeldingen en incasso’s met betrekking tot streetdance gaan via Sport- en dansschool SDM Tel: 06-40759251 www.s-d-m.nl info@s-d-m.nl

Altijd een gratis proefles!