Activiteiten

Step®

Is een gemoderniseerde versie van Steps. Bij Step® wordt gebruik gemaakt van een step en gewichten, waardoor het lichaam effectiever en minder eenzijdig wordt belast. Niet alleen de conditie, maar ook de spierkracht van het hele lichaam wordt hierbij getraind.

Step® staat voor kwaliteit, veiligheid en resultaat. Vanwege het hoge calorieverbruik, de verschillende bewegingen en vele herhalingen op meeslepende en enerverende muziek, is het dé manier om in shape te komen.

Is Step® iets voor mij?
Step® is voor iedereen die doelgericht wil trainen. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd: iedereen werkt aan een eigen doelstelling. Doen, en niet denken, staat tijdens de les centraal. Daag jezelf uit en maak die stap naar een verbetering van je fitheid.

Hoe ziet een Step® les eruit?
Verschillende soorten muziek wisselen elkaar af met conditie en spierversterkende oefeningen die door jou goed te volgen zijn. conditioneel wordt gewerkt met een stepbankje waar je op en af stapt. Voor de spierversterkende oefeningen wordt gewerkt met de tube en losse halterschijven.

Share the energy & Share the fun!