Activiteiten

Fitness 50+

U kiest bewust voor een gezonde leefstijl. U eet gezond en beweegt voldoende. Natuurlijk wilt u die vitaliteit nog zo lang mogelijk vast houden. Dan kunnen we u uitstekend van dienst zijn. Onze instructeurs weten als geen ander wat de specifieke aandachtspunten zijn op latere leeftijd.

Ons Sportcentrum is er voor mensen van alle leeftijden, die op verantwoorde wijze aan hun gezondheid willen werken. Het is juist op latere leeftijd belangrijk om het lichaam extra te trainen, omdat over het algemeen de dagelijkse belasting van het lichaam steeds lager wordt. Dit heeft allerlei vervelende gevolgen. Het lichaam wordt minder belastbaar en zal dus ook blessure-gevoeliger worden. Vooral osteoporose (botontkalking) en hart- en vaatziekten op latere leeftijd worden grotendeels veroorzaakt door te weinig lichaamsbeweging. Op hogere leeftijd kan fitness een belangrijke bijdrage leveren aan het zelfstandig kunnen blijven functioneren.

 

Groepsverband

Er zijn gezellige groepstrainingen in de fitnesszaal met muziek uit de jaren 60 en 70 op de maandag-, woensdagmorgen en vrijdagavond.
Kom gerust eens langs.

 

Individueel

U kunt ook individueel trainen aan een gezond en vitaal lichaam onder deskundige begeleiding. Afhankelijk van uw doelen en eventuele beperkingen stelt uw begeleider, na een intakegesprek, een persoonlijk trainingsprogramma voor u op. Het voordeel van fitnesstrainingen is dat ze volledig zijn afgestemd op uw eisen.
Niet alleen op de inhoud, maar ook op een tijdstip die u het beste past.