Over ons

Over Reflex

Fitter worden: dat willen we toch allemaal. Ondanks dat zijn er nog veel mensen die niet regelmatig aan lichaamsbeweging doen. Door regelmatig te sporten kan de kwaliteit van leven beter worden gehandhaafd en is er minder kans op allerlei welvaartziekten en klachten. Wilt u ook wat aan uw gewicht doen, uw conditie verbeteren, uw spierkracht verhogen of lekker bezig zijn op muziek, dan bent u aan het juiste adres.

Sportcentrum Reflex heeft een ruim aanbod op het gebied van fitness, spinning en groepslessen voor alle leeftijden. Bij Reflex staat persoonlijke aandacht en begeleiding centraal. Voordat u begint te sporten wordt eerst een intakegesprek gehouden om te kijken wat u kunt en wat u wilt gaan doen, op uw eigen niveau onder begeleiding van een rijkserkende sportinstructeur/trice. Heeft u een blessure? Ook dan is het goed om te bewegen. Tijdens de intake wordt een goed advies gegeven over de sporten die voor u geschikt zijn.

Als lid van de brancheorganisatie NL Actief voldoet Sportcentrum Reflex aan alle wettelijke eisen, zowel op het gebied van kwaliteit, veiligheid, personeel en arbo-regels.
Als officieel partner van Topsport Steunpunt Noord Nederland worden topsporters in de omgeving naar Sportcentrum Reflex doorverwezen voor deskundige begeleiding en ondersteuning.